Προφίλ

Η αγάπη μας για το έπιπλο, με το οποίο ασχολούμαστε από το 1971, μας επιτρέπει να μιλάμε αυτή τη στιγμή για τη μεγαλύτερη συλλογή χειροποίητων επίπλων τέχνης.

Εδώ και περίπου 40 χρόνια η εταιρία Σαριδάκης εμμένει στις ίδιες αξίες, την άριστη ποιότητα και τεχνική.

Η πολυετής πείρα και το μεράκι προσφέρουν στα έπιπλα Σαριδάκης τη μοναδικότητα να μείνουν αξέχαστα. Το ειδικευμένο επιτελείο της εταιρίας γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τη μαγεία που προσφέρει η απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με τη προκλητική αυθεντικότητα.


Στην απαλή εναρμόνιση του κλασσικού και του μοντέρνου, στον πλουραλισμό των  σχεδίων σε ύφος διαχρονικό και στην πανδαισία των χρωμάτων βρίσκεται κρυμμένο το μυστικό της υψηλής δημιουργίας σε μια ολότελα διαφοροποιημένη φιλοσοφία κατασκευής.


Πέρα από την άριστη ποιότητα των επίπλων και τη διαχρονική αισθητική τους, το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε πληροφορία για την κατασκευή και συντήρηση των επίπλων σας.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο σας όχι μόνο με τα εμπνευσμένα σχέδια Σαριδάκης αλλά και με τις προσωπικές σας παραγγελίες.

Προσεγγίστε μαζί με τα έπιπλα τέχνης Σαριδάκης την ασυμβίβαστη ποιότητα.

Τα έπιπλα της εταιρίας θέτουν νέους όρους στο χρόνο.

Κάθε κομμάτι είναι μια ξεχωριστή δημιουργία.

Αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα και το αυθεντικό έπιπλο θα βρούν αυτό που θέλουν στο έπιπλο τέχνης με την υπογραφή Σαριδάκης.


Επισκεφθείτε μας να γνωρίσετε την συλλογή αρχαίων ελληνικών επίπλων όπως την γνωστή καρέκλα ¨κλισμό¨.