Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού - Διακόσμηση

 Εάν αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε το σπίτι σας και τον επαγγελματικό σας χώρο ή πώς να ανανεώσετε το καθιστικό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Εάν πάλι ψάχνετε ιδέες και προτάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και μαζί να ανακαλύψουμε το στυλ που σας ταιριάζει!

Εάν αναρωτιέστε  πώς να ανανεώσετε το καθιστικό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Εάν πάλι ψάχνετε ιδέες και προτάσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και μαζί να ανακαλύψουμε το στυλ που σας ταιριάζει!

Δοκίμασε διαφορετικές θέσεις για να εξακριβώσεις ποια απ’ όλες σε εξυπηρετεί περισσότερο.
Κατάρτισε μια λίστα με τις αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις στο σπίτι. Συλλογίσου τι χώρους ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις. Πώς θέλεις να είναι το σαλόνι; Σε ικανοποιεί η τωρινή θέση του καναπέ ή του κρεβατιού; Τι θα μπορούσε να αλλάξει; Τι θα χρειαστείς για την ανακαίνιση που ετοιμάζεις;
Υπολόγισε πρόχειρα το χρηματικό ποσό που θα διαθέσεις σε κάθε τομέα: κουζίνες, έπιπλα, συμπληρωματικά στοιχεία.

Επισκεπτόμαστε το χώρο προς ανακαίνιση κατόπιν συμφωνίας.

Μετά από την πρώτη μας επικοινωνία εφόσον το επιθυμείτε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας επισκέπτεται την κατοικία που σκοπεύετε να ανακαινίσετε για να αποκτήσουμε και εμείς ως ειδικοί μια ολοκληρωμένη αντίληψη των αναγκών, των προβλημάτων και των ιδιαίτερων απαιτήσεων που μπορεί να έχει ο χώρος σας.
Καταγράφονται λοιπόν όλες τις απαραίτητες διαστάσεις του χώρου πριν την ανακαίνιση που θα μας βοηθήσουν να αποτυπώσουμε με ακρίβεια το χώρο σας  ώστε να έχουμε μια ακριβή εικόνα που θα μας βοηθήσει αργότερα και στο προγραμματισμό των εργασιών και στην παρουσίαση των προτάσεων μας για σας. Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σας δεν παραλείπουμε να τραβήξουμε φωτογραφίες τους απαραίτητους χώρους ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε σας ανάγκη θα αντιμετωπιστεί με συνέπεια και υπευθυνότητα από πλευράς μας.Η αναβαθμισμένη ανακύκλωση (upcycling) με καινοτόμο, εμπνευσμένο σχεδιασμό μπορεί να φρεσκάρει τα “ξεχασμένα” ή παλιομοδίτικα έπιπλα και να τους δώσει νέα ενδιαφέρουσα χρήση και μορφή. Επίσης αντικείμενα που θεωρούνται άχρηστα μπορούν να διαμορφωθούν σε έπιπλα ή άλλα χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής αξίας. Ταυτόχρονα η ενδιαφέρουσα όσο και ευχάριστη αυτή διαδικασία μας εισάγει σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής που αποφεύγει τον υπερκαταναλωτισμό, εκτιμά τα αντικείμενα με παρελθόν και τα αξιοποιεί δημιουργικά.

Τα παλιά μας λοιπόν έπιπλα για να συμμετέχουν στο σύγχρονο σπίτι μας θα πρέπει να συντηρηθούν και να αποκατασταθούν τυχόν αστοχίες. Αν η νέα διαμόρφωση του χώρου απαιτεί κάποια συμπληρωματικά κομμάτια επίπλων, τότε επιστρατεύεται η φαντασία μας για να δημιουργηθούν από παλιά, κατεστραμμένα έπιπλα και αντικείμενα αποφεύγοντας έτσι την απόρριψη τους.


Παρουσίαση της προσφοράς μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Αφού έχουμε λάβει μια εμπεριστατωμένη εικόνα των αναγκών σας μετά την επίσκεψη στο χώρο σας σειρά έχει να λάβετε την οικονομικότερη δυνατή πρόσφορα από μέρους μας. Όπως καταλάβετε για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε με υπευθυνότητα την ολοκλήρωση τον εργασιών που απαιτούνται στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς χρειάζεται να λάβουμε ένα χρονικό περιθώριο 4- 5 ημερών για να εργαστούμε προς όφελος σας.
Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος ορίζουμε και πάλι από κοινού ένα ραντεβού στο χώρο προς ανακαίνιση όπου σας παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τις ιδέες και τις λύσεις και φυσικά την πρόσφορα της εταιρίας μας.
Η οικονομοτεχνική μελέτη παρουσιάζει αναλυτικά πέραν των εργασιών, το κοστολόγιο ώστε και εσείς να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των εξόδων και το χρονοδιάγραμμα για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στον χώρο προς ανακαίνιση.  Κατόπιν συμφωνίας και από τις δυο πλευρές αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σπιτιού σας με όσα έχουν προσυμφωνηθεί.