Ανακαινίσεις Ξενοδοχείων - Επιπλώσεις

ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Τα έπιπλα Σαριδάκης χαρακτηρίζονται από μια διαχρονική αξία. Μια αξία που ελάχιστα αντικείμενα έχουν. Ομορφαίνουν με το χρόνο, με το πέρασμα από γενεά σε γενεά. Οι αδελφοί Σαριδάκη ξεκίνησαν με αυτή την ιδέα και συνεχίζουν με την ίδια δέσμευση

H εταιρίας μας  διαθέτει γνώση και εργασιακή εμπειρία στη διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων, γενικότερα σε όλους τους χώρους φιλοξενίας.
Ένας ανανεωμένος χώρος έχει θετική επίδραση όχι μόνο στην ψυχολογία των πελατών, οι οποίοι έχουν διάθεση να περάσουν χρόνο στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και στην ψυχολογία των υπαλλήλων, αυξάνοντας την απόδοση και τη διάθεσή τους να εργαστούν.
Η Ανακαίνιση ξενοδοχείων είναι ουσιαστικής σημασίας καθώς αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή μας.
 

Καινοτομία ανακαίνισης στα έπιπλα ξενοδοχείου

Έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε έπιπλα, όπως για παράδειγμα ποιοτικές και οικονομικές επιλογές αγοράς επίπλων. Μπορούμε να συντηρήσουμε τα υπάρχοντα έπιπλα του ξενοδοχείου, όπως για παράδειγμα με ένα βάψιμο. Αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε και σε πολύ καινοτόμες και εντυπωσιακές κατασκευές επίπλων όπως για παράδειγμα ιδιοκατασκευές με ξύλο, χτιστά έπιπλα ή ιδιοκατασκευές με μέταλλο. Σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή τόσο από πλευράς ποιότητας και αισθητικής, όσο και από πλευράς κόστους. Πολλές φορές μια ιδιοκατασκευή που ταιριάζει στο χώρο σας μπορεί να αποτελεί την καλύτερη επιλογή ποιότητας και αισθητικής, κρατώντας το κόστος χαμηλότερα από πολλές έτοιμες λύσεις. Οι ιδιοκατασκευές περιλαμβάνουν κρεβάτια, κομοδίνα ή οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Ειδικές κατασκευές επίπλων, ξύλινες ή μεταλλικές, με κορυφαία σχεδίαση.Ειδικές κατασκευές

Οι ειδικές κατασκευές αποτελούν πολύ ισχυρό εργαλείο για να αναδείξετε τους χώρους ενός δωματίου. Αποτελούν βέλτιστη λύση από άποψη εργονομίας. Οι ιδιοκατασκευές σε συνδυασμό με μελέτες εργονομίας και διακόσμησης μπορούν να αναδείξουν ένα χώρο τελείως διαφορετικό, σαφώς καλύτερο και αναβαθμισμένο,  πολύ εντυπωσιακό και ελκυστικό για τον επισκέπτη.


 

 


Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της τουριστικής μονάδας αναλαμβάνουν να επανασχεδιάσουν τους χώρους και να προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων του επιχειρηματία και την δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου χώρου διαμονής  των πελατών  του καταλύματος.
Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ολόκληρου του ξενοδοχειακού καταλύματος ή τμημάτων του όπως δωμάτια του καταλύματος , χώρους υποδοχής.

Οι ιδέες μας αποτυπώνονται σε φωτορεαλιστικά σχέδια ( 3D) και παραδίδονται στον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας. Την υλοποίηση τους, την αναλαμβάνουν   πιστοποιημένοι τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των μηχανικών μας .
Επισκευές Επίπλων


Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση των παλιών σας επίπλων καθώς και διάφορων επισκευών όπως:

    Συντήρηση και επιδιόρθωση σε μαξιλάρια, ταπετσαρίες, μπράτσα κ.α.
    Αλλαγές ταπετσαρίας σε σαλόνια, καναπέδες, ξαπλώστρες, πολυθρόνες κ.α.
    Ανακαινίσεις σαλονιών, καθισμάτων, πολυθρόνων,
    Λουστράρισμα επίπλων και καρεκλών

Είτε ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας είτε επιζητάτε ολοκληρωμένες διακοσμητικές λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψτε μας να δημιουργήσουμε για εσάς την ιδανική επιλογή στην ξεχωριστή σας μονάδα. Μοντέρνες λύσεις, ποιοτικά υλικά και εξαιρετική κατασκευή συνθέτουν μοναδικά αριστουργήματα τέχνης για κάθε χώρο και κάθε στυλ διακόσμησης.

Μεταφορά Επίπλων

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μεταφέροντας τα έπιπλα στο χώρο σας, προβαίνει σε τυχόν συναρμολόγηση τους και τοποθέτησης στην ακριβή τοποθεσία τους στο χώρο. Για έπιπλα ξενοδοχείου επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!